Què passaria si el famós personatge de l’Home Invisible de la novel·la J. B. Johnson volgués protagonitzar alguna pel·lícula conduint un cotxe? Potser es trobaria amb problemes si es tracta de conduir un Audi.
Aquest és el plantejament de la campanya de DDB realitzada per a Audi Spain, titulada amb el nom de La estrella nunca vista: El Hombre Invisible.

L’espot ens mostra, amb grans dosis d’enginy i de creativitat, les velles glòries de l’home invisible, i el seu recorregut pel món del cinema i de l’star system. L’home invisible sempre va somniar amb protagonitzar una pel·lícula de cotxes algun dia, però aquest somni no el podrà complir perquè Audi utilitza la tecnologia de conducció autònoma Audi Piloted Driving.

L’espot també fou realitzat pel Festival de Cinema de Sant Sebastián, on des de fa anys la marca Audi n’és vehicle oficial. Amb aquesta campanya, la marca va voler regalar als més cinèfils una picada d’ullet en forma d’homenatge a les grans glòries del cinema, gràcies al relat de la vida d’aquest peculiar personatge.

Ha estat una campanya realitzada a nivell internacional.

Resultats més destacats de la campanya:

– 12.7M de views
– 19M de reach
– 2.9M d’interaccions en 4 dies de promoció
– La segona peça audiovisual amb més èxit en la història d’Audi en Youtube
– 13K visites úniques a la pàgina web en 15 dies
– +9% de awareness