El març es va dur a terme a Barcelona la Zurich Marató, i va ser just en aquella ocasió, quan Tiempo BBDO va llançar aquesta enginyosa campanya per Nestlé Aigua de Viladrau.

Reinventant els clàssics mupis, la marca va voler donar a conèixer el seu packaging de producte (una ampolla flexible i adaptada per fer esport) dintre del context de la famosa marató. Per fer-ho, es va fer servir d’un Mupi intel·ligent capaç de detectar les pulsacions de la gent que hi participava.

D’aquesta manera, si la persona superava el número de 120 pulsacions per minut, sortia del suport una ampolla d’Aigua de Viladrau adaptada per a corredors i esportistes, perquè tots els participants de la marató poguessin hidratar-se durant la cursa.

Aquesta acció va generar molta expectativa davant tots els corredors que s’apropaven a aconseguir aigua del MUPI, atraient també la mirada dels més curiosos. Així fou com la marca, reinventant un clàssic, va aconseguir guanyar-se la simpatia de tots els corredors de la Zurich Marató, i també a aconseguir el Premi Cactus 2018 a Millor Campanya de Comunicació.

Viladrau. Heart Beat Mupi from Tiempo BBDO on Vimeo.